Obravnavali tatvino delov s traktorja, poškodovanje bankomata, zatajitev denarja...

...zlorabo plačilne kartice pri plačevanju preko spleta, nasilje v družini, kaznivo dejanje obremenjevanja okolja in grožnjo.

Prlekija-on.net, petek, 5. marec 2021 ob 07:44
Policija

Policija

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali dve prometni nesreči, ki sta se končali le z materialno škodo, sedem kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru, vozniku zasegli moped, prijeli štiri tujce in štiri primere povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino delov s traktorja, poškodovanje bankomata, zatajitev denarja na bankomatu, zlorabo plačilne kartice pri plačevanju preko spleta, nasilje v družini, kaznivo dejanje obremenjevanja okolja in grožnjo.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

V Doliču je bil vozniku zasežen moped, ker za vožnjo ni posedoval vozniškega dovoljenja.

V Črncih so bili prijeti štirje tujci, ki so v Slovenijo vstopili na nedovoljen način. Po končanem postopku bodo predani hrvaškim mejnim organom.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območjih policijskih postaj Murska Sobota in Gornja Radgona.Več v Črna kronika