Opojevci predstavili svojo novo spletno stran - neposredno iz vinske kleti

Ansambel Opoj je predstavil svojo spletno stran, kjer boste našli vse informacije o njih, njihovih nastopih, o članih...

Prlekija-on.net, petek, 12. marec 2021 ob 12:37
Ansambel Opoj

Ansambel Opoj

Letošnje leto je po koronski plati na žalost zelo podobno lanskemu, vendar kljub pri Ansamblu Opoj temu upajo, da bodo razmere sčasoma dopuščale izvedbo nastopov in njihovih drugih projektov. Vseeno so uspeli nekaj začrtanih ciljev in projektov že izpolniti, nekateri so v teku, nekateri pa še čakajo, da pridejo na vrsto.

Tudi letos se jim je uspelo uvrstiti v finale Slovenske polke in valčka (ki je bilo izvedeno pred kratkim), kjer so se predstavili z valčkom Nazaj za pol stoletja. Ravnokar zaključujejo tudi en zanimiv projekt, saj so z 9-letnim fantom Miho Pavlinom (s katerim so premierno nastopili v oddaji Slovenski pozdrav) posneli priredbo skladbe Kje si očka moj. Za omenjeno skladbo bodo v zelo bližnji prihodnosti posneli tudi videospot.

Ansambel Opoj

Ansambel Opoj se je uvrstil v finale festivala Slovenska polka in valček 2020


Da jih boste lažje spremljali, so uredili spletno stran

"Glede na to, da vedno poskušamo skrbeti, da smo v koraku s časom in da lahko našim poslušalcem in ljudem, ki nas spremljajo ponudimo kar se da največ, pa smo ravno pred zaključkom našega zadnjega projekta, s katerim nas boste še lažje spremljali. Na pobudo našega prijatelja in tekstopisca Mateja Trstenjaka (www.matejtrstenjak.si) in Marjana iz podjetja Interplanet (www.interplanet.si) smo se odločili, da je že čas, da tudi mi dobimo svojo spletno stran (www.opoj.si). Želja po njej je v nas tlela že kar nekaj časa, s pomočjo prej omenjenih oseb pa smo to željo končno tudi uresničili," so ob tem sporočili Opojevci.

Ansambel Opoj

O izgledu, funkcionalnosti, preglednosti in uporabnosti spletne strani, so bili nenehno v stiku z Matejem in Marjanom, katera sta s svojimi idejami in zagnanostjo znatno pripomogla (obenem se jima še enkrat zahvaljujejo), da bo njihova spletna stran »opojna«. Na spletni strani boste zraven aktualnega dogajanja našli veliko informacij o njihovi zgodbi in njih samih, zasledili boste lahko kje vse nastopajo, ogledali si boste lahko njihove fotografije in video posnetke, dostopni bodo kontaktni podatki, pregledali boste lahko njihove dosedanje nagrade in dosežke, posebno pozornost pa so namenili tudi dostopu do informacij, ki so koristne za organizatorje dogodkov in medije. Zelo so veseli, da so s spletno stranjo nekako zaokrožili svojo podobo in se že veselijo, da jo obiščete.

"Upamo, da se bodo trenutne razmere kmalu izboljšale in normalizirale, da se bomo lahko spet srečevali na nastopih. Mi vas že zelo pogrešamo. Do takrat pa vas bomo skušali razveseljevati z novimi skladbami, posnetki in videospoti," so še ob tem sporočili ter vsem zaželeli vse dobro.

‼️OTVORITEV SPLETNE STRANI‼️ www.opoj.si

Objavil/a Ansambel Opoj dne Sreda, 03. marec 2021


Več v