Pijan 38-letnik napadal mimoidoče na avtobusni postaji

Moški se niti ob intervenciji policistov ni pomiril in ni upošteval opozoril in ukazov policistov, zato so zoper njega uporabili prisilna sredstva in ga pridržali do streznitve.

Prlekija-on.net, sobota, 3. april 2021 ob 16:53
Pijan moški je napadal mimoidoče (simbolična fotografija)

Pijan moški je napadal mimoidoče (simbolična fotografija)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 6. uro včeraj in 6. uro danes, prejel 309 klicev, od tega 108 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije.

V opisanem času so obravnavali tud 17 kaznivih dejanj, 8 prometnih nesreč I. kategorije, 6 povoženj živali, dvema kršiteljema cestno-prometnih predpisov so zasegli vozili, ki sta ju vozila, enega voznika so pridržali do streznitve, 21 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 14 na javnih krajih in 7 v zasebnih prostorih, enega kršitelja javnega reda in miru so pridržali do streznitve, enemu osumljencu so izrekli ukrep prepovedi približevanja, obravnavli so še en požar.

Voznik pridržan do streznitve

Policisti so včeraj ponoči v Rogozi ustavili 31-letnega voznika osebnega avtomobila in ga preizkusili z elektronskim alkotestom. Ta je pokazal, da je imel v organizmu 0,65 mg/l alkohola.

Policisti so ga pridržali do streznitve, zoper njega pa bodo podali obdolžilni predlog pristojnemu sodišču.

Zasegli dve vozili

Včeraj dopoldan so policisti v Mariboru ustavili 31-letnega voznika osebnega avtomobila, kateri ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja. Zato so mu policisti, kot je predpisano, zasegli vozilo

Sinoči so policisti v Šentilju ustavili 24-letnega voznika osebnega avtomobila, kateri ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja. Zato so mu policisti zasegli vozilo. Za nameček je elektronski alkotest pokazal, da je imel v organizmu 0.60 mg/l alkohola.

Zoper oba voznika bodo policisti pristojnemu sodišču podali obdolžilni predlog.

Pridržan do streznitve

V petek, okoli 7.10, je 38-letni moški napadal mimoidoče na avtobusni postaji na Mlinski ulici v Mariboru.

Pijani moški se niti ob intervenciji policistov ni pomiril in ni upošteval njihovih opozoril in ukazov, zato so zoper njega uporabili prisilna sredstva in ga pridržali do streznitve. Za te kršitve bo prejel plačilni nalog.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika