Zaradi pričetka gradnje od sobote spremenjena lokacija izvajanja dežurne službe v ZD Ljutomer

19. aprila se začne izvajati gradnja novih prostorov NMP. Dežurna služba in služba nujne medicinske pomoči se bo preselila že v soboto 10. aprila in od 12. ure naprej začela delovati v prilagojenih prostorih Zdravstvenega doma in ne več v prostorih obstoječe nujne medicinske pomoči.

Prlekija-on.net, petek, 9. april 2021 ob 16:13
Z 19. aprilom se začne izvajati gradnja novih prostorov NMP

Z 19. aprilom se začne izvajati gradnja novih prostorov NMP

V Zdravstvenem domu Ljutomer se z 19. aprilom začne izvajati gradnja novih prostorov nujne medicinske pomoči (NMP). Projekt izgradnje bo trajal predvidoma do septembra 2021 in v tem času bo režim dela nujne medicinske pomoči, kakor tudi režim parkiranja v Zdravstvenem domu nekoliko prilagojen. Dežurna služba in služba nujne medicinske pomoči se bo tako preselila že v soboto 10. aprila in od 12. ure naprej začela delovati v prilagojenih prostorih Zdravstvenega doma in ne več v prostorih obstoječe nujne medicinske pomoči.

Načeloma so se v ZD pripravili na spremenjene okoliščine in prilagojeno delo v času gradnje, tako da pacienti ne bi smeli čutiti nobenih sprememb. Protokol vstopa v času dežurstva, v te prilagojene prostore, bo enak kot doslej. Nameščen bo zvonec kjer bo za sprejem na urgenco potrebno pozvoniti.

Sicer pa prosijo da pacienti, ki bodo prihajali v času dežurne službe naj sledijo označbam pred zdravstvenim domom.

Vizualizacija NMP Ljutomer
Vizualizacija NMP Ljutomer

Hkrati obveščajo še, da bo v sled gradnje od 16. aprila nekoliko spremenjen tudi dostop do parkirišča pred samim zdravstvenim domom. V vsakem primeru bo poskrbljeno za parkiranje invalidov ter za dovoz do NMP v času dežurstva, vse ostale pa naprošajo, da se poslužujejo parkirišč v bližini in sicer pred dvorano ŠIC ali pa vzdolž ulice proti hipodromu.

V Zdravstvenem domu se veselijo pridobitve, ki bo predvsem dodana vrednost našemu okolju, našim pacientom in tudi zaposlenim, ki z dodatnimi prostori dobivajo neprimerno boljše pogoje za še bolj kakovostno oskrbo bolnikov.

V teh mesecih gradnje prosijo torej tudi za razumevanje in spoštovanje spremenjenih okoliščin.

Vizualizacija NMP Ljutomer
Vizualizacija NMP Ljutomer


Več v Gospodarstvo