Delovanje Upravne enote Ljutomer od torka, kot pred 1. aprilom

Delo na Upravnih enotah od torka enako kot pred 1. aprilom 2021. Pri tem bodo enote še naprej upoštevale ukrepe in priporočila za zajezitev širjenja epidemije COVID-19.

Prlekija-on.net, nedelja, 11. april 2021 ob 00:42
Delovanje upravne enote bo omejeno

Delovanje upravne enote bo omejeno

Posodobljeno: Delo na Upravnih enotah od torka enako kot pred 1. aprilom 2021. Pri tem bodo enote še naprej upoštevale ukrepe in priporočila za zajezitev širjenja epidemije COVID-19.

Upravna enota Ljutomer tako posluje enako kot pred 1. aprilom, spodnje omejitve ne veljajo. To so v ponedeljek naknadno sporočili z Ministrstva za javno upravo.

Upravne enote bodo od torka delovale enako kot pred 1. aprilom 2021

Delo na Upravnih enotah od torka enako kot pred 1. aprilom 2021


Iz Upravne enote Ljutomer občanke in občane obveščajo, da v skladu s sprejetimi sklepi in usmeritvami Vlade Republike Slovenije, bo v času od vključno 12. do vključno 16. aprila 2021 na upravni enoti Ljutomer izvajanje nalog omejeno zgolj na nujne zadeve.

  • v tem času se stranke naroča oziroma sprejema zgolj iz razloga ureditve nujnih, neodložljivih upravnih zadev. O stopnji nujnosti upravne naloge bo odločeno individualno na podlagi presoje odgovorne osebe.
  • za obisk upravne enote se mora stranka predhodno naročiti po telefonu (02-584-94-23) oziroma preko elektronskega sporočila (ue.ljutomer@gov.si), ali preko navadne pošte;
  • vloge strank, razen v nujnih (predhodno dogovorjenih) primerih v tem obdobju upravna enota sprejema zgolj v elektronski obliki ali po navadni pošti.

Obenem vas seznanjajo:

  • SPOT oz. eVem točka na upravni enoti bo zaprta.
  • Veljavnost vozniških dovoljenj, ki potečejo v času od 1. aprila do 11. aprila 2021, se podaljša do 9. maja 2021, prav tako se do 9. maja podaljša veljavnost prometnih dovoljenj, vključno z zavarovanjem motornih vozil.
  • V tem času bomo na sedežu Upravne enote Ljutomer brez predhodnega naročila nemoteno sprejemali podpore pobude volivca za vložitev predloga Zakona o spremembah in dopolnitvah Kazenskega zakonika.
  • Zaradi kratkotrajne spremembe v načinu dela se tek rokov v upravnih postopkih od 12. do 16. 4. 2021 ne prekinja, bomo pa pri nadaljnjih procesnih aktivnostih upoštevali nedelovanje naše UE (v smislu ne takojšnjega zavrženja zahteve zaradi ne dopolnitve oziroma zavrnitve zaradi ne predložitve dokazov).

Vse stranke, ki ste se na UE Ljutomer v obdobju od 12. 4. 2021 do 16. 4. 2021 že naročile za reševanje upravnih zadev, vljudno prosijo, da jih pokličete in se prenaročite.

Prosijo vas, da na spletni strani Ministrstva za javno upravo spremljate aktualne novice. Z obiskom spletne strani boste seznanjeni z vsemi aktualnimi podatki v zvezi s poslovanjem upravnih enot in izvajanjem upravnih storitev in vsakodnevnih življenjskih situacij.



Več v Gospodarstvo