Motorist padel in trčil v robnik pločnika

Pri padcu se je hudo telesno poškodoval.

Prlekija-on.net, nedelja, 11. april 2021 ob 09:18
Prometna nesreča

Prometna nesreča

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali tri prometne nesreče, eno kaznivo dejanje, štiri kršitve javnega reda in miru, štiri požare, zasegli osebni avtomobil in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Ob 14.57 so bili obveščeni, da je izven naselja Grabonoš padel motorist. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je v levem ovinku zaradi neprilagojene hitrosti padel motorist in trčil v robnik pločnika. Pri padcu se je hudo telesno poškodoval.

Radgonski policisti so obravnavali tatvino goriva na bencinskem servisu.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po inetrevenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Radgonski policisti so vozniku zasegli osebni avtomobil, ker za vožnjo ni posedoval vozniškega dovoljenja.

Preko dneva so v treh primerih bili obveščeni, da gori podrast in suho listje. Pri tem ni nastala škoda. V Gančanih pa je prišlo do požara na gospodarskem poslopju. Policisti so na kraju ugotovili, da je lastnik pustil prižgan plinski štedilnik, kar je imelo za posledico, da se je na njem vnela pozabljena posoda z mastjo. Požar je opazil lastnik in ga tudi sam pogasil. Kljub temu je nastalo za 5.000 EVR škode.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota.



Več v Črna kronika