»Varujmo svoje šolsko okolje«

Na podružnični osnovni šoli Cvetka Golarja Ljutomer so v aprilu so razpisali likovni natečaj na temo »VARUJMO SVOJE ŠOLSKO OKOLJE« in vsi učenci so pridno ustvarjali na razpisano temo.

Prlekija-on.net, petek, 23. april 2021 ob 19:09
Dan Zemlje na POŠ Cvetka Golarja Ljutomer

Dan Zemlje na POŠ Cvetka Golarja Ljutomer

Na podružnični osnovni šoli Cvetka Golarja Ljutomer smo letošnji dan Zemlje obeležili nekoliko drugače. V aprilu smo razpisali likovni natečaj na temo »VARUJMO SVOJE ŠOLSKO OKOLJE« in vsi učenci so pridno ustvarjali na razpisano temo. Skozi vse leto učenci in zaposleni na naši šoli skrbno urejamo okolico šole in skrbimo za čistočo. Učenci so ustvarjali z namenom, da se naučimo skrbeti in varovati okolico naše šole. Hkrati likovni izdelki na poučen način nagovarjajo vse, ki se zadržujejo v okolici naše šole, da nam pomagajo pri ohranjanju čistoče in varovanju naše šolske okolice. Vsi likovni izdelki krasijo okna razredov v pritličju šole in na zelo domiselne načine opozarjajo mimoidoče, da nam pomagajo pri skrbi za šolsko okolico. Tričlanska komisija je izbrala 4 zmagovalne likovne izdelke, ki bodo razstavljeni tudi zunaj, na vidnih mestih. Nagrajenci so dobili priznanje in praktično nagrado ter iskren aplavz sošolcev in prijateljev. Ponosni smo na nastale izdelke in njihove avtorje, ki se zelo trudijo za čisto in lepo okolje. Upamo, da bodo izdelki dosegli svoj namen in tudi druge prepričali, da nam pomagajo pri ohranjanju čiste in lepe okolice naše šole.

Vodja natečaja Sara Ferlin Pal in učiteljica Nataša Magdič KukoljKomentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Kultura in izobraževanje