Zaključna prireditev v vrtcu Cezanjevci

Kljub vsem spremembam, ki so se jim skozi šolsko leto spretno prilagajali, so doživeli marsikaj lepega.

Prlekija-on.net, nedelja, 13. junij 2021 ob 09:36
Virtualna zaključna prireditev

Virtualna zaključna prireditev

Zaključna prireditev "z gibanjem, soncem in nasmehom skozi šolsko leto" je bila tako kot večina dejavnosti v šolskem letu 2020/2021 izvedena na daljavo.

Kljub vsem spremembam, ki smo se jim skozi šolsko leto spretno prilagajali, smo doživeli marsikaj lepega. Skozi deklamacijo FERI LAINŠČKA: V MENI JE SONCE, smo se sprehodili okoli sveta. Zaželeli smo si najbolj skrite želje, včasih tudi poleteli, si namenili lepe misli, objemali naš svet, se zbudili ob pesmi, ki smo jo z veseljem tudi zapeli, se skupaj smejali in tudi zbežali. V sebi smo ves čas nosili sonce. Ljubili smo iskre v očeh drug drugega. Vsi skupaj smo si želeli ljubezni, ki smo jo skozi šolsko leto drug z drugim delili.

Vse to smo skozi zaključno prireditev vrtca Cezanjevci predstavili vsem, ki so nas spremljali preko videokonferenčnega klica.
In na koncu, smo odpihnili zaščitne maske, saj svojih nasmehov v naslednjem šolskem letu ne želimo skrivati pod njimi, pač pa jih želimo deliti z ostalimi člani družbe.

Posnetek naše prireditve si lahko ogledate na spletni POVEZAVI.

Jasna Špindler, pomočnica ravnateljice za vrtecKomentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Najmlajši

Kulinarični spominek vrtca Mala Nedelja

Kulinarični spominek vrtca Mala Nedelja

četrtek, 13. junij 2024 ob 09:31
Slovo mini maturantov iz vrtca

Slovo mini maturantov iz vrtca

torek, 11. junij 2024 ob 10:54