Oškodovanka prijavila grožnjo

Ormoški policisti so s strani oškodovanke sprejeli predlog za pregon kaznivega dejanja Grožnje.

Prlekija-on.net, torek, 15. junij 2021 ob 19:13
Policija

Policija

Policisti Policijske postaje Ormož so v ponedeljek, 14. junija, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 7.15 so obravnavali kaznivo dejanje »poškodovanje tuje stvari«. Zadevo bodo zaključili s poročilom na državno tožilstvo.

Ob 9.26 so obravnavali prometno nesrečo I. kategorije, do katere je prišlo zaradi nepravilnega premika povzročitelja. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog.

Ob 18.31 so s strani oškodovanke sprejeli predlog za pregon kaznivega dejanja Grožnje. Po zbranih obvestilih bodo zadevo ustrezno zaključili.

Ob 19.54 so opravili ogled poškodbe vozila, katero je bilo poškodovano preko dneva. Zadeva je bila zaključena z uradnim zaznamkom.

Ob 21.05 so policisti v cestnem prometu ustavili voznika osebnega avtomobila, kjer se je v postopku ugotovilo, da se zraven sopotnika v vozilu nahajata še dva potnika in sicer državljana Turčije, katera sta na nedovoljen način vstopila v Republiko Slovenijo. Zaradi suma storitve kaznivega dejanja Prepovedanega prehajanja meje ali ozemlja države je bilo zoper voznika odrejeno pridržanje po določilih ZKP. Prav tako pa je bilo odrejeno pridržanje za oba tujca, katera sta ilegalno vstopila v državo. Zadeva je še v postopku.



Več v Črna kronika