V Križevcih neznani voznik prehiteval drugega voznika ter trčil v kolesarja

Neznani voznik osebnega avtomobila Audi A4 je prehiteval neznanega voznika osebnega avtomobila znamke Škoda in pri tem trčil v kolesarja, ki je nepravilno prečkal cesto.

Prlekija-on.net, nedelja, 27. junij 2021 ob 08:40
V Križevcih pri Ljutomeru je prišlo do trčenja

V Križevcih pri Ljutomeru je prišlo do trčenja

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali šest prometnih nesreč. V dveh sta se dve osebi lahko telesno poškodovali. Obravnavali so štiri kazniva dejanja, enajst kršitev javnega reda in miru, šest primerov povoženja divjadi, požar in ugriz psa.

Sinoči okrog 19. ure je prišlo do prometne nesreče v Križevcih pri Ljutomeru. Neznani voznik osebnega avtomobila Audi A4 je prehiteval neznanega voznika osebnega avtomobila znamke Škoda in pri tem trčil v kolesarja, ki je nepravilno prečkal cesto. Kolesar se je v trčenju lahko telesno poškodoval. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče prosijo oba voznika osebnih avtomobilov, da se oglasita na najbližji policijski postaji, pokličeta na telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Javni red in mir je bil kršen osemkrat na javnem kraju in trikrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

V Radencih je bil zaradi vinjenosti pridržan voznik osebnega avtomobila.

Meritve hitrosti bodo policisti danes pogosteje opravljali na pomurski avtocesti.



Več v Črna kronika