Ekipa ŠD Mala Nedelja II zmagala na prav vseh tekmah in osvojila poletno ligo

Zmagovalci poletne lige v malem nogometu na asfaltu ŠZ Ljutomer so postali ekipa ŠD Mala Nedelja II, ki so zmagali na prav vseh tekmah in osvojili vseh možnih 21 točk.

Prlekija-on.net, sobota, 3. julij 2021 ob 19:47
Zmagovalci turnirja

Zmagovalci turnirja

V poletni ligi malega nogometa na asfaltu ŠZ Ljutomer je v sezoni 2021 sodelovalo 8 ekip iz Prlekije in Prekmurja. Ekipe so se med seboj pomerile na treh nočnih turnirjih, ki so potekali v Mali Nedelji, Lipovcih in v Ivanjkovcih.

Zmagovalci poletne lige v malem nogometu na asfaltu ŠZ Ljutomer so postali ekipa ŠD Mala Nedelja II, ki so zmagali na prav vseh tekmah in osvojili vseh možnih 21 točk. Za zmagovalce so igrali: Dani Jaušovec, Kevin Belšak, Kristjan Petek, Aljaž Miklošič, Marcel Koren, Boštjan Žerdin, Damjan Jaušovec, Alen Hodnik, Marko Čupič, Renato Hrašovec, Klemen Vrbnjak, Matej Lovrec, Blaž Budja in Sašo Perša.

Drugo mesto je osvojila ekipa Meteorplast mladi iz Ljutomera s 15 točkami, tretje pa ekipa Avtoličarstvo Škrinjar iz Stročje vasi s 13 točkami.

Najboljši strelec lige je Alen Hodnik (ŠD Mala Nedelja II), ki je dosegel 13 zadetkov. Priznanje za fair play je prejela ekipa Pürga.

Lestvico in rezultate najdete na nogomet.lukaivancic.eu.

Čestitke vsem ekipam in hvala za sodelovanje.



Več v Šport