Ormoški policisti obravnavali številne voznike, ki so vozili pod vplivom alkohola

Izrekli so jim prepoved nadaljnje vožnje ter začasno odvzeli vozniška dovoljenja.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 5. julij 2021 ob 10:39
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 2. julija, ob 16.04 so vozniku osebnega vozila odvzeli registrske tablice zaradi poteka registracije.

Ob 16.10 so vozniku osebnega vozila izrekli prepoved nadaljnje vožnje zaradi vožnje pod vplivom alkohola, in sicer je rezultat alkotesta pokazal 0.75 mg/l. Ob 22.55 so vozniku osebnega vozila izrekli prepoved nadaljnje vožnje zaradi vožnje pod vplivom alkohola, in sicer je rezultat alkotesta pokazal 0.34 mg/l.

Ob 22.55 so obravnavali kršitev javnega reda in miru. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

Voznika so ustavili v Pavlovcih

V Pavlovcih ustavili dva voznika, ki so ju pridržali do streznitve


V soboto, 3. julija, ob 18.50 so vozniku osebnega vozila izrekli prepoved nadaljnje vožnje zaradi vožnje pod vplivom alkohola, in sicer je rezultat alkotesta pokazal 0.57 mg/l. Začasno mu je bilo odvzelo vozniško dovoljenje in izdan plačilni nalog.

Ob 20.00 so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije na lokalni cesti v naselju Ivanjkovcih, na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila zaradi neupoštevanja pravil o prednosti trčil v voznico osebnega avtomobila, ugotovljeno je bilo tudi, da je povzročitelj vozil pod vplivom alkohola, alkotest je pokazal rezultat 0,32 mg/l. Začasno mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje in prepovedana nadaljnja vožnja ter izdan plačilni nalog.

V nedeljo, 4. julija, ob 14.27 so vozniku kolesa z motorjem izrekli prepoved nadaljnje vožnje zaradi vožnje pod vplivom alkohola, in sicer je rezultat alkotesta pokazal 0.64 mg/l. Začasno mu je bilo odvzelo vozniško dovoljenje in sledi obdolžilni predlog.



Več v Črna kronika