Policisti so bili obveščeni o poškodovani osebi na območju Obreža

Obveščeni so bili tudi o najdbi mobilnega telefona v kraju Dobrava, kjer je bil najden mobilni telefon znamke Huawei črne barve. Lastnik naj se javi na Policijski postaji Ormož.

Prlekija-on.net, torek, 13. julij 2021 ob 10:37
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulih dneh obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V soboto, 10. julija, ob 09.02 so obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi. Opravljen je bil ogled ter izdano obvestilo o odstopu.

Ob 15.58 so odvzeli vozniško dovoljenje vozniku osebnega avtomobila zaradi vožnje pod vplivom alkohola ter zoper njega odredili pridržanje in podali obdolžilni predlog na OS Ormož.

Ob 16.10 uri so obravnavali prometno nesrečo s telesnimi poškodbami. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog. Ob 17.29 so obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi. Izdano je bilo obvestilo o odstopu.

Ob 23.29 so bili obveščeni o kršitvi določil ZJRM-1 v mestu Ormož, pred prihodom policistov na kraj so kršitelji že zapustili mesto kršitve. Sledi zbiranje obvestil.

V nedeljo, 11. julija, ob 00.55 so odvzeli vozniško dovoljenje vozniku osebnega avtomobila zaradi vožnje pod vplivom alkohola ter prepovedali nadaljnjo vožnjo. Podali so obdolžilni predlog na OS Ormož.

Ob 01.46 so bili obveščeni o poškodovani osebi na območju Obreža, po vseh zbranih obvestilih bodo ustrezno ukrepali.

Ob 03.20 so odvzeli vozniško dovoljenje vozniku osebnega avtomobila zaradi vožnje pod vplivom alkohola, ter prepovedali nadaljnjo vožnjo. Izdan mu je bil plačilni nalog.

V ponedeljek, 12. julija, ob 14.40 so bili obveščeni o najdbi mobilnega telefona v kraju Dobrava, kjer je bil najden mobilni telefon znamke Huawei črne barve. Lastnik naj se javi na Policijski postaji Ormož.

Ob 20.13 so obravnavali kršitev javnega reda in miru. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.



Več v Črna kronika