Delavec padel z višine in se pri tem huje telesno poškodoval

11. julija pa je voznik na relaciji Gederovci - Murska Sobota ogrožal več udeležencev cestnega prometa. Prosijo tiste, ki jih je voznik ogrožal in morebitne priče da pokličejo na tel. št. 113 ali se zglasijo na najbližji policijski postaji.

Prlekija-on.net, sreda, 14. julij 2021 ob 09:07
Delavec se je huje poškodoval

Delavec se je huje poškodoval

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali eno prometno nesrečo v kateri je nastala samo materialna škoda. Obravnavani so bili še štirje primeri povoženja divjadi. Poleg tega sta bili obravnavani dve kaznivi dejanji, pet kršitev javnega reda in nesreča pri delu.

S področja kriminalitete so soboški policisti obravnavali kaznivo dejanje povzročitev lahke telesne poškodbe, lendavski pa tatvino mobilnega telefona.

V podjetju v Lipovcih je prišlo do delovne nesreče v kateri je delavec padel z višine in se pri tem huje telesno poškodoval.

Javni red je bil kršen 4-krat v zasebnih prostorih in 1-krat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Dne 11.07.2021 okrog 18.15 ure je voznik osebnega avtomobila znamke Peugeot 307 sive barve na relaciji Gederovci - Murska Sobota ogrožal več udeležencev cestnega prometa. Prosijo tiste, ki jih je voznik ogrožal in morebitne priče da pokličejo na tel. št. 113 ali se zglasijo na najbližji policijski postaji.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in Lendava.



Več v Črna kronika