38-letniku zasegli heroin in kokain

Pri njemu so opravili tudi hišno preiskavo in mu zasegli še manjšo količino prepovedane droge heroin ter 220 psihotropnih tablet, ki vsebujejo prepovedano drogo midazolam.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 30. avgust 2021 ob 10:37
Zasežena droga

Zasežena droga

Policisti kriminalisti Policijske postaje Maribor II, so v sredo, 25. avgusta, zaradi suma storitve kaznivega dejanja Neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog po I. odstavku, 186. člena Kazenskega zakonika (KZ-1), odvzeli prostost in pridržali 38-letnega Mariborčana.

V postopku so mu zasegli 52,26 g prepovedane droge heroin in 28,96 g prepovedane droge kokain. V času pridržanja so na podlagi odredbe sodišča, pri njemu opravili tudi hišno preiskavo in mu zasegli še manjšo količino prepovedane droge heroin ter 220 psihotropnih tablet, ki vsebujejo prepovedano drogo midazolam.

Opisanega osumljenca so policisti v četrtek, 26. avgusta, s kazensko ovadbo privedli k dežurnemu preiskovalnemu sodniku Okrožnega sodišča v Mariboru, ki je po zaslišanju zoper njega odredil pripor.

Foto: PP Maribor II



Več v Črna kronika