V soboto zvečer trem voznikom in voznici odvzeli vozniško dovoljenje zaradi vožnje pod vplivom alkohola

Ormoški policisti so v roku dveh ur in pol ustavili tri voznike in voznico, ki so vozili pod vplivom alkohola. V nedeljo pa še tujega državljana tovornega vozila.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 6. september 2021 ob 07:37
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 3. septembra, ob 14.28 so prijeli tri državljane Kameruna, kateri so ilegalno vstopili v našo državo. Po končanih postopkih so tujce prepeljali v Azilni dom Ljubljana.

V soboto, 4. septembra, ob 12.33 so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije na Ljutomerski cesti v Ormožu. Udeležena sta bila voznica osebnega avtomobila in neznani voznik neznanega traktorja. Prometno nesrečo so zaključili z uradnim zaznamkom.

Policisti so prijeli tujce

Ormoški policisti prijeli tri državljane Kameruna


Ob 21.03 so vozniku osebnega avtomobila v Cvetkovcih začasno odvzeli vozniško dovoljenje, saj je vozil v cestnem prometu motorno vozilo pod vplivom alkohola. Na kraju mu je bil izdan plačilni nalog.

Ob 21.41 so vozniku osebnega avtomobila v Svetem Tomažu začasno odvzeli vozniško dovoljenje, saj je vozil v cestnem prometu motorno vozilo pod vplivom alkohola. Na kraju mu je bil izdan plačilni nalog.

Ob 22.23 so vozniku osebnega avtomobila v Pušencih začasno odvzeli vozniško dovoljenje, saj je vozil v cestnem prometu motorno vozilo pod vplivom alkohola. Na kraju mu je bil izdan plačilni nalog.

Ob 23.28 so voznici osebnega avtomobila v Pušencih začasno odvzeli vozniško dovoljenje, saj je vozila v cestnem prometu motorno vozilo pod vplivom alkohola. Na kraju ji je bil izdan plačilni nalog.

V nedeljo, 5. septembra, so v Mihovcih pri Veliki Nedelji policisti PP Ormož ob 21.00 imeli v postopku 49 letnega državljana Hrvaške, ki je vozil tovorno vozilo znamke Mercedes. Alkotest je pokazal 0,66 mg/l. Zoper tujca je bilo odrejeno pridržanje po določilih Zakona o prekrških do privedbe na Okrajno sodišče Ptuj, oddelek za prekrške. Obravnava na sodišču bo 6. 9. 2021 ob 08.30



Več v Črna kronika