Edina in Jan bosta sladoledno sezono zaključila dobrodelno

Zaslužek od prodaje bosta namenila družini iz Prlekije, ki bi ji ta pomoč prišla prav.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 13. september 2021 ob 09:55
Koru sladoled

Koru sladoled

Edina in Jan, ki sta zadnje leto in pol preživela na Novi Zelandiji, sta s sabo domov prinesla novozelandski stil sladoleda. To poletje ste ga lahko poskusili na številnih dogodkih v naši okolici, to sredo, 15. septembra, od 13. do 19. ure pa pri London Baru v Ljutomeru pripravljata dobrodelni dogodek za zaključek sladoledne sezone, kjer bosta zaslužek od prodaje namenila družini iz Prlekije, ki bi ji ta pomoč prišla prav.

"Leti 2020 in 2021 sta za vse nas bili precej drugačni. Soočiti smo se morali s popolnoma drugačnim načinom življenja in se nanj prilagoditi. Zavedava se, da je v tem času ta stiska za nekatere bila še posebej izrazita in zato sva glede tega želela nekaj ukreniti," pravita.

Edina in Jan - novozelandski sladoled

Edina in Jan sta s sabo v Prlekijo prinesla novozelandski stil sladoleda, ki ga boste lahko poskusili že ta vikend


Ko sta na Novi Zelandiji razvijala svojo idejo o prodaji sladoleda, sta vedela, da če bo njuna ideja uspešna in če bo to le mogoče, želita z njo pozitivno prispevati k skupnosti.

"Ker se poletje, in s tem sezona sladoleda počasi zaključuje, se želiva z zaključnim dogodkom z vami še zadnjič letos podružiti ob najinem sladoledu iz pravega sadja, se zahvaliti za vašo podporo in hkrati narediti nekaj dobrega. Ves dobiček od prodaje na zaključnem dobrodelnem dogodku, bova namenila nekomu iz Prlekije, ki bi mu takšna pomoč res prav prišla. Na dogodku ti z veseljem poveva kaj več o osebi, ki bo prejela to pomoč.

Upava, da se vidimo v čim večjem številu, poskusimo super sladoled in pomagamo kolikor le lahko," vas vse vabita to sredo na zaključek sladoledne sezone z dobrodelno noto.



Več v Družabno