Ustrelil nekdanjo partnerko in si sodil sam

Tragedija v Gornji Radgoni

Prlekija-on.net, torek, 14. junij 2011 ob 18:09
Policija

Policija

Danes, okoli 16. ure, je na Kerenčičevi ulici v Gornji Radgoni prišlo do streljanja, v katerem je življenje izgubila 26-letna B.Č. iz Plitvičkega Vrha in njen 39-letni nekdanji partner D.P. iz Podgorja. 39-letnik je najprej ustrelil svojo nekdanjo partnerko, nato pa si je sodil sam. Pred enim izmed lokalov v omenjeni ulici, naj bi se po skupni pijači sprla, nakar je moški iz avtomobila vzel pištolo, ustrelil žensko in nato še sebe.

Kriminalisti Sektorja kriminalistične policije so opravili ogled kraja dogodka in zbrali obvestila. Po do sedaj zbranih obvestilih je ugotovljeno, da je 39-letni moški na pločniku pred gostinskim lokalom v Gornji Radgoni s pištolo ustrelil svojo bivšo 26–letno ženo, ki je zaradi strelnih ran na kraju dogodka umrla. Po umoru je z istim orožjem storil samomor.

Po neuradnih informacijah naj bi nekdanja partnerja danes imela postopek ločitve. Moški naj bi začel streljati že v lokalu, nakar je dekle zbežalo iz lokala, moški pa jo je ustrelil na cesti ter nato ustrelil še sebe. Dekle naj bi z drugim partnerjem imela tudi 5-mesečnega otroka.


Več v Črna kronika