V nesreči jadralnega letala umrl en človek

V Moškanjcih strmoglavilo jadralno letalo; prometna nesreča v Pavlovcih

Prlekija-on.net, sreda, 15. junij 2011 ob 19:051
Danes, nekaj pred 17. uro je v Moškanjcih strmoglavilo jadralno letalo. Gasilci PGD Ptuj so letalo z dvigalom dvignili in s tehničnim posegom rešili enega poškodovanega, drugi pa je v nesreči umrl. Poškodovana oseba je bila z reševalnim vozilom odpeljana v ptujsko bolnišnico.

Jadralno letalo je strmoglavilo sredi koruzne njive ter "je popolnoma uničeno, zato ga bo treba temeljito pregledati v ustreznih prostorih in šele potem bo mogoče podati konkretne zaključke o vzroku nesreče," je pojasnil predstavnik Policijske uprave Maribor Bojan Kitel. Za zdaj ni mogoče določiti niti tipa letala, po neuradnih informacijah pa naj bi šlo za šolski dvosed Scheibe Bergfalke-IV, letnik 1978.

Zaradi uničenosti letala bo preiskava trajala dlje. Več fotografij najdete tukaj: PGD Ptuj

Prometna nesreča v Pavlovcih
Nekaj pred 14. uro pa se je v Pavlovcih prevrnilo osebno vozilo. Gasilci PGD Ormož so vozilo postavili na kolesa, odklopili akumulator, in z vpojnim sredstvom počistili cestišče. V prometni nesreči je bila poškodovana ena oseba, ki so jo reševalci prepeljali v ptujsko bolnišnico.


Legionar nedelja, 19. junij 2011 ob 10:16

Pokojnega sen osebno pozna. Dober človik je bija, nej počivle v miri.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Črna kronika