V Ormožu obravnavali veliko tatvino

Na kraju so policisti ugotovili, da je neznani storilec z vlomom skozi okno prišel v notranjost stanovanjske hiše, katero je pregledal in odtujil zlatnino.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 27. september 2021 ob 07:45
Ormož

Ormož

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 24. septembra, ob 18.37 so policisti v naselju Pušenci zaznali, da je voznik tovornega vozila pri obračanju poškodoval prometni znak. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je na prometnem znaku nastala manjša materialna škoda, zato so policisti odstopili od ogleda.

Ob 21.18 so policisti pri kontroli v cestnem prometu ustavili voznika osebnega avtomobila, za katerega je v postopku bilo ugotovljeno, da vozi vozilo v cestnem prometu brez vozniškega dovoljenja, ter neregistrirano vozilo. Vozniku je tudi bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, kateri je ob pravilni uporabi pokazal 0.42 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Vozniku je bilo zaseženo vozilo, ter izdan plačilni nalog.

V soboto, 25. septembra, ob 00.06 so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v naselju Pušenci, po končanem zbiranju obvestil in dokazov je kršitelju bil izdan plačilni nalog v zvezi določil drugega odstavka 8. člena ZJRM-1.

Ob 19.58 so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo na območju mesta Ormož. Na kraju so policisti ugotovili, da je neznani storilec z vlomom skozi okno prišel v notranjost stanovanjske hiše, katero je pregledal in odtujil zlatnino. Policisti so opravili ogled kraja, evidentirali kaznivo dejanje Velike tatvine z zbiranjem obvestil nadaljujejo.

V nedeljo, 26. septembra, ob 04.10 so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v naselju Bratislavci, po končanem zbiranju obvestil in dokazov je kršitelju bil izdan plačilni nalog v zvezi določil drugega odstavka 6. člena ZJRM-1.



Več v Črna kronika