Neznanec na parkirišču turistične kmetije vlamljal v vozila

Iz dveh je odtujil okrog 400 evrov in darilne bone. Naknadno je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec poskušal vlomiti še v več vozil na istem parkirišču.

Prlekija-on.net, torek, 12. oktober 2021 ob 13:37
Neznanec je skušal vlomiti še v več vozil

Neznanec je skušal vlomiti še v več vozil

Policisti so bili v soboto, 9. oktobra, malo po 21. uri obveščeni o vlomu v vozilo v Spodnji Ščavnici. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec v času od 15.30 do prijave na parkirišču turistične kmetije vlomil v dva osebna avtomobila od koder je odtujil okrog 400 evrov in darilne bone. Naknadno je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec poskušal vlomiti še v več vozil na istem parkirišču. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Policisti občanom svetujejo, da v vozilu ne puščate predmetov, saj vlomilci najpogosteje vlomijo v vozila, v katerih opazijo različne predmete. Zapirajte vsa okna in vrata, zaklenite vozilo in prtljažnik in vklopite alarmno napravo. Če je to le mogoče, vozila parkirajte na urejenih parkiriščih. V primeru vloma ali ob pojavu sumljivih oseb v bližini parkiranih vozil takoj obvestite policiste na številko 113.

Več: Vlomi v vozila


Več v Črna kronika