Moška sta se sprla, mlajši s sekiro nad starejšega

Policisti so mlajšega moškega pridržali, starejši utrpel lažje poškodbe

Prlekija-on.net, ponedeljek, 20. junij 2011 ob 11:274
Policija

Policija

V soboto, 18. junija popoldne, sta 45-letni in 55-letni moška popivala v gostinskem lokalu v okolici Ptuja. Okoli 21. ure sta se zapeljala domov, v naselje v okolici Ptuja. Med potjo sta se sprla, pred hišo v kateri stanujeta, pa je mlajši prijel starejšega za vrat. Nato je stopil v hišo, iz nje prinesel sekiro in z njo udaril starejšega moškega po glavi. Nato je odšel k prednjemu delu vozila, kjer je s sekiro udaril po pokrovu motorja, pri tem je sekira predrla pokrov.

Starejši moški se je nato usedel na voznikovo mesto in s kraja pobegnil v splošno bolnišnico Ptuj, kjer so ugotovili, da je utrpel lahko telesno poškodbo. Policisti so mlajšega moškega pridržali, zaradi suma storitve kaznivih dejanj Lahka telesna poškodba, Poškodovanje tuje in Nasilništvo bodo policisti zoper moškega podali kazensko ovadbo pristojnemu državnemu tožilstvu.


TUNČEK ponedeljek, 20. junij 2011 ob 22:29

Pijača je f toten primeri oprovila svoje, da je tisti s sekiro meja malo moči, če ne bi lehko štorija mela bole žalostni kunec.
Kej fse se ne dogoja gnešji den !?

Legionar torek, 21. junij 2011 ob 12:37

Dobro ka mu je ne nareda prleške ikebane. Zloba

MILAN torek, 21. junij 2011 ob 21:39

Vuuhuu opsala to pa je bija veki direndej

Dejan torek, 21. junij 2011 ob 22:03

Zej či sta se ga malo naruksala, te še se je ovi malo omotičen od pijače pa od udarca zvoža nekan v bolnico. Bi še lehko do kakše nesreče prišlo Mislec

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Črna kronika