Pod vplivom alkohola žalil in napadal soseda, pomiril se ni niti med intervencijo

Ker se ni pomiril niti med intervencijo policistov, so kršitelja pridržali do streznitve. Izdan mu je bil plačilni nalog.

Prlekija-on.net, petek, 5. november 2021 ob 07:52
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v četrtek, 4. novembra, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 15.20 so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije na regionalni cesti izven naselja Krčevina, na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega avtomobila zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča zapeljala izven vozišča, kjer se je vozilo prevrnilo na bok. Voznici je na kraju bil izdan plačilni nalog.

Ob 18. uri so bili napoteni na kraj kršitve javnega reda in miru, kjer je kršitelj pod vplivom alkohola žalil in napadal soseda. Ker se ni pomiril niti med intervencijo policistov, so kršitelja pridržali do streznitve. Izdan mu je bil plačilni nalog.

Ob 22.56 so policisti PP Ormož na glavni cesti v Trgovišču imeli v postopku voznika osebnega vozila, tujega državljana, pri katerem je alkotest pokazal 0,89 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Odrejeno mu je bilo pridržanje do privedbe sodniku za prekrške.

Policisti bodo izvajali poostren nadzor

Policisti bodo v soboto izvedli poostren nadzor nad psihofizičnim stanjem voznikov




Več v Črna kronika