Ljutomer premagal Kranj. Bo tudi na koncu Najboljši kraj?

Ekipa Ljutomera, ki je v petek zmagala, je prejela tudi tablo, ki je te dni v Ljutomeru postavljena na Glavnem trgu, Tam se ob njej lahko tudi fotografirate.

Prlekija-on.net, nedelja, 14. november 2021 ob 11:24
Tabla stoji na Glavnem trgu

Tabla stoji na Glavnem trgu

V petek, 12. novembra, je na TV Slovenija bila na sporedu glasbeno-razvedrilna oddaja "V petek zvečer", ki prinaša dobro uro zabave, glasbe, humorja in tekmovalnosti. Skozi zabavne petkove večere gledalce popeljeta Blaž Švab, član priljubljenega ansambla Modrijani ter Melani Mekicar, priljubljena voditeljica ene najbolj prepoznavnih slovenskih radijskih postaj in plesalka, ki se je že izkazala tudi v muzikalih.

V novi sezoni ima oddaja novo rubriko, kjer se slovenski kraji v večeru, polnem odlične glasbe in humorja, pomerjajo v hudomušnih igrah za naziv Najboljši kraj. Za Ljutomer so proti Kranju tekmovali Milan Lebar, Mateja Štabuc Šumak in David Žibrat ter na koncu v štirih igrah zmagali z rezultatom 3:1. S tem so si prislužili vstopnico za finale, kjer se bodo pomerili s preostalimi zmagovalnimi kraji za naziv Najboljši kraj.

V vsaki oddaji se namreč v štirih zabavnih igrah pomerita ekipi, ki ju sestavljajo športniki, pevci in posamezniki, na katere je tekmujoči kraj zelo ponosen. V jesenskem ciklu bodo ustvarjalci oddaje predstavili 22 krajev, akcija pa se bo zaključila maja prihodnje leto, ko bo znan zmagovalec turnirja. V zmagovalnem, najboljšem kraju, bo ekipa oddaje V petek zvečer pripravila veliko zabavo z glasbenim sestavom Diamanti, voditeljema in številnimi glasbenimi gosti.

Zmagovalna ekipa tistega tedna prejme tudi tablo, ki je te dni v Ljutomeru postavljena na Glavnem trgu. Tam se ob njej lahko tudi fotografirate.

Če oddaje niste spremljali v petek, si jo lahko ogledate tudi tukaj.

LEPO IN MIRNO NEDELJO vam želimo Z NAJBOLJŠO EKIPO IZ NAJBOLJŠEGA KRAJA Tabla je na razpolago na Glavnem trgu za fotografiranje tudi vsem vam naši zvesti navijači

Objavil/a Olga Karba dne Nedelja, 14. november 2021

Zmagali Bravo Milan, Mateja in David Lotmerk je nejbojši

Objavil/a Prlekija-on.net dne Petek, 12. november 2021


Več v Družabno