Na prleškem smučišču se bo od sobote naprej smučalo

Smučišče se za smučarje in sankače odpira to soboto dopoldan. Obratovali bodo do preklica in sicer čez vikende od 9. do 14. ure, ko bo potekala dnevna smuka ter vse dni v tednu nočna smuka od 17. do 21. ure. Poskrbljeno bo tudi za hrano in pijačo.

Prlekija-on.net, petek, 14. januar 2022 ob 17:51
Smučišče je zasneženo v spodnjem delu

Smučišče je zasneženo v spodnjem delu

Članom Smučarskega kluba Sveti Tomaž je ta teden zaradi nizkih temperatur uspelo umetno zasnežiti del smučarske proge v Hranjigovcih na smučišču Globoki klanec. Kot navajajo, se smučišče za smučarje in sankače odpira to soboto dopoldan. Obratovali bodo do preklica in sicer čez vikende od 9. do 14. ure, ko bo potekala dnevna smuka ter vse dni v tednu nočna smuka od 17. do 21. ure. Poskrbljeno bo tudi za hrano in pijačo.

Progo so v minulih dneh ob ugodnih vremenskih razmerah in ob nizkih nočnih temperaturah zasneževali s štirimi snežnimi topovi. Zaenkrat so zasnežili progo v dolžini 350 metrov z dobro podlago snega. Če jim bodo vremenske razmere omogočile, bodo zasnežili zgornji del proge v dveh nočeh. Za naslednje dni so sicer napovedane nekoliko višje temperature.

Jutri dopoldan ob9h odpiramo smučišče za smučanje in sankanje. Zasnežili smo progo v dolžini 350m z dobro podlago...

Objavil/a Smučišče Globoki klanec dne Petek, 14. januar 2022


Več v Družabno