En vozil pod vplivom drog, dva pa pod vplivom alkohola

Voznik, ki je vozil pod vplivom prepovedanih drog je bil pridržan. Voznikoma, ki sta vozila pod vplivom alkohola pa je bilo začasno odvzeto vozniško dovoljenje in prepovedana nadaljnja vožnja.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 17. januar 2022 ob 11:36
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 14. januarja, ob 16.50 so policisti imeli v postopku voznika osebnega avtomobila, kateri je vozil v cestnem prometu pod vplivom prepovedanih drog. Kršitelj je bil pridržan po določilih ZPrCP, njegovo vozniško dovoljenje pa bo skupaj z obdolžilnim predlogom poslano na pristojno sodišče.

V soboto, 15. januarja, ob 22.30 so policisti vozniku osebnega avtomobila začasno odvzeli vozniško dovoljenje in prepovedali nadaljnjo vožnjo, saj je vozil vozilo v cestnem prometu pod vplivom alkohola. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

V nedeljo, 16. januarja, ob 10.00 so policisti intervenirali pri kršitvi javnega reda in miru. Kršitelju bo izdan plačilni nalog. Ob 21.10 pa so na lokalni cesti izven naselja Pršetinci kontrolirali voznika osebnega avtomobila, alkotest je pokazal 0,34 mg/l alkohola v izdihanem zraku, kršitelju je bila prepovedana nadaljnja vožnja, začasno odvzeto vozniško dovoljenje in izdan plačilni nalog.



Več v Črna kronika