Žitni krogi letos pri Sveti Trojici

Mnenja o nastanku teh krogov so različna

Prlekija-on.net, sobota, 9. julij 2011 ob 19:082
Zadnjih pet let so se v naši okolici skoraj vsako leto pojavili skrivnostni žitni krogi. Leta 2006 in 2007 na Krapju, 2009 v Murski Soboti, lani v Rakičanu, letos pa pri Sv. Trojici. Domačini so ob Trojiškem jezeru letos opazili prve tri kroge 24. junija, 29. junija pa še preostale tri.

Avtor članka je na uradni spletni srani občine med drugim zapisal: »Kar nekaj krajanov je v teh dneh videlo večje svetlobne krogle, tudi podnevi, kako so se premikale, morda za trenutek kje obstale in se zopet zelo hitro pomaknile naprej. V žitnih krogih so različni ljudje doživljali različne občutke, jaz lahko samo rečem, da je bila na območju krogov zelo pozitivna energija, ki pa je verjetno iz dneva v dan manjša. Določeni ljudje so imeli tudi težave z kamerami, telefoni (da jim je zbrisalo slike, da so se spraznile baterije…,) sam tega ne morem potrditi.«

Mnenja o nastanka teh krogov so po vsem svetu od pojava prvih takih krogov, različna. Ali gre res za delo zunajzemeljskih bitij ali delo prebivalcev?

Tukaj si lahko ogledate žitne kroge iz leta 2006, 2007 in 2010, na uradni spletni strani občine pa letošnje.


Več v Zanimivosti