Na avtocesti prišlo do hude prometne nesreče, ena oseba je umrla

Prve okoliščine kažejo na to, da gre za trčenje tovornega vozila v dve ustavljeni vozili. Vsi udeleženci prometne nesreče so, po dosedanjih ugotovitvah, tuji državljani.

Prlekija-on.net, sobota, 12. marec 2022 ob 12:24
Objavil/a 112 PTUJ dne Sobota, 12. marec 2022

Prometna nesreča

Iz PU Maribor so sporočili, da so danes, ob 10.23 bili obveščeni, da je na podravski avtocesti A4, v bližini bencinskega servisa v Podlehniku, v smeri proti Mariboru prišlo do hude prometne nesreče. Po do sedaj znanih podatkih so v prometni nesreči udeleženi dve tovorni in eno kombinirano vozilo. Ena oseba je umrla, drugih poškodovanih v tem trenutku ni. Prve okoliščine kažejo na to, da gre za trčenje tovornega vozila v dve ustavljeni vozili. Vsi udeleženci prometne nesreče so, po dosedanjih ugotovitvah, tuji državljani.

Ogled kraja prometne nesreče bodo pod vodstvom dežurnega preiskovalnega sodnika OS na Ptuju, in v navzočnosti pristojne dežurne državne tožilke, opravili policisti Postaje prometne policije Maribor.

Več podrobnosti bo znanih po opravljenem ogledu.

Zaradi prometne nesreče je zaprta avtocesta A4 v smeri proti Mariboru. Ker je eno tovorno vozilo prevrnjeno, bo avtocesta zaprta predvidoma vsaj še tri ure, lahko tudi dlje. Obvoz za osebna vozila je urejen po lokalni cesti Podlehnik-Videm. Predlagamo, da spremljate obvestila Prometno informacijskega centra.

Prometna nesreča

V prometni nesreči umrl 38-letnik




Več v Črna kronika