Vlado Kreslin z Malimi bogovi, Mi2 in Joker Out po dveh letih ponovno zbudili Ormož

Dnevne aktivnosti so zaradi vremena bile žal odpovedane, so pa zato zbrano množico v večernih urah zabavale tri dobro znane glasbene skupine in sicer Vlado Kreslin z Malimi bogovi, Mi2 in Joker Out.

Prlekija-on.net, nedelja, 29. maj 2022 ob 16:18
Zbudi se, Ormož 2022

Zbudi se, Ormož 2022

V soboto, 28. maja, se je po dvoletnem predahu, ponovno vrnil dolgo pričakovan in od nekdaj priljubljen dogodek Zbudi se, Ormož. Projekt, ki je pred 6. leti nastal na pobudo ormoških študentov, je postal že tradicija v Ormožu. Kot vedno, so tudi letos pripravili pestro ponudbo aktivnosti že čez dan, a je letos nekoliko zagodlo vreme, zato so dnevne aktivnosti bile žal odpovedane.

So pa zato zbrano množico v večernih urah zabavale tri dobro znane glasbene skupine in sicer Vlado Kreslin z Malimi bogovi, ki so zbrane s svojimi že ponarodelimi pesmimi popeljali iz Goričkega v Piran, nato so na oder stopili člani skupine Mi2, ki so obiskovalce popeljali še v toplice, v zgodnih jutranjih urah pa je na oder stopila še dokaj nova in mlada zasedba skupine Joker Out, katere hiti v zadnjem letu odmevajo po vseh mestih. In tako je bilo tudi v Ormožu, ki so ga nastopajoči ter obiskovalci po dveh letih nedvomno ponovno zbudili.

Foto: Špela Jambriško




Več v Družabno