Noč v vrtcu Ljutomer

Ob koncu šolskega leta so se v skupini Pedenjpedi odločili, da eno noč prespijo v vrtcu.

Prlekija-on.net, petek, 17. junij 2022 ob 12:18
Noč v vrtcu Ljutomer

Noč v vrtcu Ljutomer

Bliža se konec šolskega leta, zato smo se v naši skupini Pedenjpedi odločili, da eno noč prespimo v vrtcu.

Tako smo se v četrtek 16.6.2022 ob 17. uri veselo vrnili v vrtec z nahrbtniki. V nahrbtnikih so otroci imeli vse potrebno za nočitev, ljubljenčke in razne dobrote.

Najprej smo vse to odložili v igralnici, nato smo se odpravili na sladoled in igro v Parku 1. slovenskega tabora. Nato je sledila igra v igralnici, čas je hitro tekel. Pripraviti je bilo potrebno večerjo in sicer so na željo otrok, to bile hrenovke in palačinke s slastno nutelo.

Po večerji nas je z obiskom presenetila ravnateljica Ksenija. Potrudila se je in nam spekla kokice. Tega smo bili še posebej veseli. Po obisku smo hitro oblekli pižame in odšli v sosednjo igralnico na pižama - party z disco kroglo.

Dan je bil zanimiv in naporen, zato so otroci sami izrazili željo po počitku. Tako je sledil počitek. Najprej smo si zaželeli lahko noč s stiskom vsakega otroka ter zelo hitro brez težav zaspali, dobre volje in veseli.

Tudi za naju je bila to zelo prijetna izkušnja. Najbolj sva to potrdilo dobile zjutraj, ko so otroci vstali in rekli: »Bojana, Sonja prespati v vrtcu nam je bilo zelo lepo.«

Bojana Majerič in Sonja Vencelj
Več v Najmlajši