Pri Mali Nedelji pripravili drugo Krimovo noč

V centru Male Nedelje je potekala že druga Krimova noč ali domača veselica, ki sta jo organizirala bar Krim in gostilna Slekovec.

Ivan Trunk, sreda, 6. julij 2022 ob 15:42
2. Krimova noč pri Mali Nedelji

2. Krimova noč pri Mali Nedelji

V soboto, 2. julija, je v centru Male Nedelje potekala že druga Krimova noč ali domača veselica, ki sta jo organizirala bar Krim in gostilna Slekovec. Do te ideje je lani prišla Sonja Kukovec, najemnica bara Krim, ker se je želela zahvaliti gostom bara za obisk in jim je ponudila neko zabavo ali veselico, ker se pri Mali Nedelji v zadnjih letih ni ničesar dogajalo.

Pri Mali Nedelji so bile pred leti velike in zelo dobro obiskane veselice z zelo znanimi ansambli. Mala Nedelja je pa tudi že dobro znan turistični kraj že zaradi Bioterm, zato je želja domačinov, da se tudi pri njih nekaj dogaja predvsem v poletnih mesecih, ko je tam veliko gostov iz vse Slovenije in iz tujine. V želji, da bi bila ponudba popolna se je Sonja Kukovec iz bara Krim povezala z gostilno Slekovec, ki sta sosednja lokala v centru Male Nedelje in sta že drugič skupaj organizirala to prireditev Krimova noč.

Gostilna Slekovec je gostom postregla s hrano, bar Krim pa je gostom postregel s pijačo. Na letošnji 2. Krimovi noči je goste zabaval mlad ansambel Slovenjegoriški muzikanti, ki so pripravili dobro zabavo z raznoliko glasbo.

Želja prirediteljev je, da bi se na vsaki Krimovi noči predstavili mladi ansambli, skupine in solo pevke ali pevci. Organizatorji Krimove noči pri Mali Nedelji so se dogovorili, da bi se naj Krimova noč dogajala vsak prvi vikend v mesecu juliju in vas že sedaj vabijo, da se udeležite 3. Krimove noči, ki bo 1. julija 2023.



Več v Družabno