Otroci so si zadnji dan Zombarij ogledali filme, ki so jih izdelali otroci sodelujočih vrtcev

Otroci in vzgojiteljice vrtcev Ljutomer, Stročja vas, Cven in Cezanjevci so se še zadnjič v okviru Grossmannovih Zombarij srečali na Glavnem trgu v Ljutomeru.

Prlekija-on.net, sobota, 16. julij 2022 ob 08:23
Grossmannove Zombarije

Grossmannove Zombarije

V petek, 15. 7. 2022 so se otroci in vzgojiteljice vrtcev Ljutomer, Stročja vas, Cven in Cezanjevci še zadnjič v okviru Grossmannovih Zombarij srečali na Glavnem trgu v Ljutomeru, kjer so jih že čakale ustvarjalne delavnice. Opravili so še zadnjo nalogo v Grossmannovem dnevniku in si dnevnike odnesli domov. Še zadnjič so po navodilu porisali skupinski plakat. Izdelali so si tudi zapestnice prijateljstva, saj smo v teh treh dneh druženja postali že pravi prijatelji. Tokrat so se pred ogledom filmov razgibali na gibalni delavnici z vrvjo.

Ob 10:00 so se odpravili proti novemu mladinskemu centru, kjer je otroke in vzgojiteljice pozdravila ravnateljica Vrtca Ljutomer Ksenija Žuman in županja občine Ljutomer mag. Olga Karba. Sledil je ogled čudovitih filmov, ki so jih izdelali otroci sodelujočih vrtcev ob pomoči svojih vzgojiteljic. Videli smo prave male filmske zvezde.

Po ogledu filmov so se otroci družili ob piškotih, grozdju in grozdnem soku.

Otroci na Grossmannovem festivalu

Tudi otroci sodelujejo na 18. Grossmannovem festivalu


Zahvaljujemo se organizatorjem Grossmannovega festivala za to priložnost, da smo letos prvič pripravili dejavnosti tudi za predšolske otroke. Poslanki Sari Žibrat se zahvaljujemo za obisk na delavnicah in financiranje stroškov avtobusnega prevoza za Vrtec Cven, Vrtec Stročja vas in Vrtec Cezanjevci. Občini Ljutomer smo hvaležni za vso podporo in spodbudo ter obisk podžupana Nika Miholiča ter obisk in nagovor županje mag. Olge Karba.

Trije dnevi druženja so hitro minili. Naučili smo se veliko novega in se strašno zabavali, nato pa smo se prisrčno pozdravili in si obljubili, da se prihodnje leto spet vidimo.

Vrtec Ljutomer
Foto: Staš Rudolf

Grossmannove Zombarije

Otroci ustvarjali na Grossmannovih Zombarijah
Več v Najmlajši