Policisti obravnavali nasilništvo, eno osebo so pridržali

V dani zadevi so policisti PP Ormož odvzeli prostost in odredili pridržanje po določilih Zakona o kazenskem postopku zoper osebo iz območja UE Ormož, zoper katero je preiskovalni sodnik odredil pripor.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 29. avgust 2022 ob 17:52
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 26. avgusta, ob 08.04 so bili obveščeni o tatvini na območju naselja Senik. Na kraju je z zbiranjem obvestil in ogledom kraja bilo ugotovljeno, da je neznani storilec odtujil vibro ploščo. Evidentirano je bilo kaznivo dejanje tatvine. Z zbiranjem obvestil policisti nadaljujejo.

Ob 09.55 so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije v krožišču Ormož. Na kraju so policisti odstopili od ogleda.

Ob 12.34 so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru na območju naselja Kog. Patrulja je na kraju z zbiranjem obvestil ugotovila, da je prišlo do kršitve določil ZJRM-1, zato je kršitelju bil izdan plačilni nalog.

Ob 12.08 uri so bili obveščeni o kaznivem dejanju nasilništva. V dani zadevi so policisti PP Ormož odvzeli prostost in odredili pridržanje po določilih Zakona o kazenskem postopku zoper osebo iz območja UE Ormož, zoper katero je preiskovalni sodnik odredil pripor.

V soboto, 27. avgusta, ob 11.30 so od oškodovanke prejeli prijavo, katera je vsebovala elemente kaznivega dejanja. Evidentirano je bilo kaznivo dejanje, z zbiranjem obvestil policisti nadaljujejo.

Ob 22.03 so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru na območju naselja Mihovci pri Veliki Nedelji. Patrulja je na kraju z zbiranjem obvestil ugotovila, da je prišlo do kršitve določil ZJRM-1, zato je kršitelju bil izdan plačilni nalog.

V nedeljo, 28. avgusta, ob 02.42 so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru na območju naselja Velika Nedelja, na kraju je bilo z zbiranjem obvestil ugotovljeno, da gre v danem primeru za elemente kaznivega dejanja, zato je bilo evidentirano kaznivo dejanje. Policisti z zbiranjem obvestil nadaljujejo.




Več v Črna kronika