Med Radomerjem in Žerovinci prišlo do prometne nesreče zaradi prehitevanja v škarje

Nesrečo je povzročil neznani voznik osebnega avtomobila znamke Audi, srebrne barve. Da bi preprečil trčenje se je oškodovanec umaknil skrajno desno in zapeljal z vozišča. Vse, ki bi karkoli vedeli o prometni nesreči, policisti pozivajo, da to sporočite na številko 113 ali na anonimno številko Policije 080 1200.

Prlekija-on.net, sreda, 5. oktober 2022 ob 07:39
Do nesreče je prišlo na cesti Radomerje - Žerovinci

Do nesreče je prišlo na cesti Radomerje - Žerovinci

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali pet prometnih nesreč z materialno škodo, sedem kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru ter dva primera povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so v Beltincih obravnavali nasilje v družini in osumljenemu izrekli tudi ukrep prepovedi približevanja. V Lendavi je bil obravnavan vlom v klet in dve grožnji, v Murski Soboti poškodovanje osebnega avtomobila.

Malo po 14.00 uri je na cesti med Radomerjem in Žerovinci prišlo do prometne nesreče, katero je zaradi prehitevanja v škarje povzročil neznani voznik osebnega avtomobila znamke Audi, srebrne barve. Da bi preprečil trčenje se je oškodovanec umaknil skrajno desno in zapeljal z vozišča. Vse, ki bi karkoli vedeli o prometni nesreči, policisti pozivajo, da to sporočite na številko 113 ali na anonimno številko Policije 080 1200.

Meritve hitrosti bodo policisti danes opravljali na celotnem območju PU Murska Sobota.



Več v Črna kronika