Ormoški vinar Puklavec Family Wines v družbi prijateljev in poslovnih partnerjev spremenil mošt v vino

Aktualni vinar leta Puklavec Family Wines je tokrat za tradicionalno srečanje s svojimi prijatelji in poslovnimi partnerji pripravil pravo martinovo zabavo s Petrom Polesom in Petrom Grašom.

Prlekija-on.net, sreda, 9. november 2022 ob 13:31
Martinovanje Puklavec Family Wines

Martinovanje Puklavec Family Wines

Sinoči je bila Skalna dvorana na Ljubljanskem gradu obarvana po martinovo. Ormoški vinar Puklavec Family Wines je namreč povabil svoje prijatelje in poslovne partnerje na tradicionalno srečanje, tokrat z namenom, da mu pomagajo spremeniti mošt v vino. Martinovanje je povezoval Peter Poles, ki je skozi zabaven program nasmejal več kot 250 povabljenih gostov, vrhunec večera pa je nastopil, ko je zapel Petar Grašo z bandom.

Gostje so se pričeli zbirati od 18. ure dalje, kjer so se ob sproščenem druženju prepustili odlični kulinariki in kot se za vinskega gostitelja spodobi, tudi ujemajoči vinski spremljavi. Na odru je Poles poskrbel za pravo vzdušje, so pa ob tej priložnosti posvetili par besed tudi nedavno preminulemu Vladimirju Puklavcu, lastniku kleti, velikemu vizionarju, gospodarstveniku in predvsem srčnemu človeku, ki je s svojim inovativnim vodstvom pustil velik pečat. Njegovo začrtano pot nadaljuje njegova hči Tatjana Puklavec, ki je vse navzoče tudi pozdravila in se jim zahvalila za udeležbo na dogodku ter tudi za sodelovanje in podporo vinski kleti. Sledil je govor direktorja Gorazda Bedenčiča, nato sta se Petru na odru pridružila vinska kraljica Ana Protner in duhovnik Rok Pogačnik, ki sta svečano krstila mošt in po obredu iz soda natočila mlado vino. Po končanem uradnem delu je nastopil težko pričakovani koncert Petra Graša, ki je dodobra razgrel množico, katera je skupaj z njim odpela njegove največje hite.

Srečanju se je pridružilo več kot 250 poslovnih partnerjev, ki tesno sodelujejo z vinsko kletjo, med gosti so bili opaženi člani vodstva Košarkarske zveze Slovenije, predstavniki Smučarske zveze Slovenije, nizozemski veleposlanik Johan O. Verboom, vinska kraljica Ana Protner, poslovni partnerji iz Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije ter mnogi drugi.



Več v Družabno