Mladi Ljutomerčani suvereno v polfinale

Kot prvouvrščena ekipa vzhodnega dela predtekmovanja so se pomerili z Dobrepoljem, ki je redni del prvenstva na zahodu končalo na četrtem mestu. Po zmagi na prvi tekmi v gosteh s 6:1 (3:0), so na povratni zmagali kar z 11:1 (7:1).

Prlekija-on.net, nedelja, 12. februar 2023 ob 12:31
Meteorplast ŠIC bar U13 suvereno v polfinale DP

Meteorplast ŠIC bar U13 suvereno v polfinale DP

Mladi futsalerji ljutomerskega Meteorplasta ŠIC bara (selekcija U13) so z odliko opravili četrtfinale državnega prvenstva. Kot prvouvrščena ekipa vzhodnega dela predtekmovanja so se pomerili z Dobrepoljem, ki je redni del prvenstva na zahodu končalo na četrtem mestu. Po zmagi na prvi tekmi v gosteh s 6:1 (3:0), so na povratni zmagali kar z 11:1 (7:1).

Na prvi tekmi v kraju Videm/Dobrepolje sta mlado ljutomersko ekipo do zmage popeljala Nino Križanič in Lana Kavaš, ki sta vsak dosegla po tri zadetke, na povratni tekmi v telovadnici OŠ Ivana Cankarja Ljutomer pa so se med strelce vpisali Nino Križanič (6), Svit Delak (2), Jakob Senčar, Luka Frumen in Anže Školiber.

Končnica državnega prvenstva se bo s prvimi polfinalnimi tekmami nadaljevala v soboto, 18. februarja. Ljutomerčane čaka za vstop v finale obračun z zmagovalcem dvoboja med vrhniškim Silikom in škofijskim Bronxem. Prva tekma na Vrhniki se je končala z neodločenim rezultatom 3:3. Povratna tekma bo v sredo, 15. februarja, v Kopru.



Več v Šport

Slovenska bakla v Ljutomeru

Slovenska bakla že ta teden v Prlekiji

ponedeljek, 15. april 2024 ob 16:15
Meteorplast ŠIC bar U15

Meteorplast ŠIC bar U15 državni podprvak

ponedeljek, 8. april 2024 ob 09:29