Meteorplast ŠIC bar U13 osvojil bronasto kolajno

Najboljši strelec prvenstva je Nino Križanič (Meteorplast ŠIC bar), ki je v celotni sezoni dosegel 55 zadetkov.

Prlekija-on.net, nedelja, 12. marec 2023 ob 10:18
Meteorplast ŠIC bar U13

Meteorplast ŠIC bar U13

Končalo se je državno prvenstvo v futsalu za selekcijo U13. Prvak je postal ajdovski Kix, srebrno kolajno so osvojili igralci škofijskega Bronxa, bronasto pa futsalerji ljutomerskega Meteorplasta ŠIC bara. Najboljši strelec prvenstva je Nino Križanič (Meteorplast ŠIC bar), ki je v celotni sezoni dosegel 55 zadetkov.

Ljutomerska ekipa je že v Ljubljani, na prvi tekmi za končno 3. mesto v državi, dosegla visoko zmago (12:2), zato je bila povratna tekma (sobota, 11. marec) v telovadnici OŠ Ivana Cankarja Ljutomer le še formalnost. Ljutomerčani so slavili z 8:4 (4:0) in tako s skupnim izidom 20:6 osvojili bronasto kolajno. Po lanskem srebru so tako Prleki znova med tremi najboljšimi ekipami v starostni kategoriji do 13 let v državi.

Pod vodstvom trenerjev Manuela Križaniča in Željka Stojka so si bronaste kolajne, ki jih je podeljeval vodja tekmovanj mladih Blaž Kramberger priigrali: Gal Stojko, Jakob Dolamič, Jakob Senčar, Matic Babič, Lars Vogrin, Svit Delak, Lana Kavaš, Luka Tratnjek, Sergej Semenič, Luka Frumen, Matjaž Maučec, Anže Školiber in Nino Križanič.



Več v Šport