Na Razkrižju obeležili Svetovni dan zdravja

Dogodka se je udeležila tudi prim. mag. Branislava Belović, dr. med., ki z Občino Razkrižje zelo dobro sodeluje pri skrbi za spodbujanje občanov k zdravemu načinu življenja.

Prlekija-on.net, torek, 11. april 2023 ob 08:08
Svetovni dan zdravja na Razkrižju

Svetovni dan zdravja na Razkrižju

V petek, 7. aprila, so v sodelovanju s predstavnico društva Šola zdravja, Marijo Kelenc, Občina Razkrižje in OŠ Razkrižje izvedli vadbo na prostem, pri Ivanovem izviru na Razkrižju.

Dogodka se je udeležila tudi prim. mag. Branislava Belović, dr. med., ki z Občino Razkrižje zelo dobro sodeluje pri skrbi za spodbujanje občanov k zdravemu načinu življenja. Ob tej priložnosti je udeležencem vadbe razdelila svoje knjižice z recepti za zdrave jedi. Vsak je dobil tudi jabolko iz kmetije Žižek na Šafarskem, na voljo pa so bile tudi stekleničke za vodo, če si jo je kdo želel naliti iz Ivanovega izvira, saj je ta dan bila t.i. živa voda. Intenziven pretok kozmičnih energij, se ponavlja vsakih 27 dni.

Vabljeni, da se pridružite brezplačni vadbi Dihamo z naravo, ki ga društvo Šola zdravja izvaja vsako soboto ob 8. uri zjutraj pri Ivanovem izviru.



Več v Kultura in izobraževanje