V petek obravnavali sedem groženj

Obravnavali so enajst kaznivih dejanj, tri prometne nesreče s telesnimi poškodbami, tri prometne nesreče z materialno škodo, dve poškodbi vozila na parkirnem prostoru, tri kršitve javnega reda in miru, izrečen je bil ukrep prepovedi približevanja, ugriz živali ter pet povoženj divjadi.

Prlekija-on.net, sobota, 6. maj 2023 ob 06:57
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali enajst kaznivih dejanj, tri prometne nesreče s telesnimi poškodbami, tri prometne nesreče z materialno škodo, dve poškodbi vozila na parkirnem prostoru, tri kršitve javnega reda in miru, izrečen je bil ukrep prepovedi približevanja, ugriz živali ter pet povoženj divjadi.

Na področju kriminalitete so obravnali tatvino, sedem kaznivih dejanj grožnje, kaznivo dejanje neplačevanja preživnine, poškodovanje tuje stvari in zlorabo bančne kartice.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Še vedno se izvajajo aktivnosti v zvezi izsleditve pogrešane osebe 59-letnega Rudolfa Radošič iz Ižakovcev. Od doma je odšel s kolesom, ki je bilo kasneje najdeno pri reki Muri. Pogrešani je visok okrog 180 cm, suhe postave, s čelno plešo in kratkimi lasmi. Oblečene je imel temno modre hlače in večbarvno majico z dolgimi rokavi. Vse, ki bi imeli kakršnekoli informacije o pogrešani osebi prosijo, da to sporočite na tel. št. 113, na anonimno telefon Policije 080 1200 ali na najbližjo policijsko postajo.

Meritve hitrosti bodo policisti danes pogosteje opravljali na območju PP Murska Sobota.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče s telesnimi poškodbami, ki se je pripetila v četrtek 4.5.2023, okrog 13.00 ure, na Bakovski ulici v Murski Soboti, pri izvozu iz AP M. Sobota, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega avtomobila znamke Citroen bele barve in kolesar, pozivajo voznika osebnega avtomobila, da se oglasi na PPP Murska Sobota ali pokliče tel. številko Policije. Prav tako pozivajo morebitne očividce ali vse, ki bi imeli koristne informacije o poteku prometne nesreče.




Več v Črna kronika