Ekipa Wine angels prispela v Pariz, danes zjutraj so štartali iz St. Quentina

Kot so nam sporočili, je srečanje in akreditacija potekala v sproščenem vzdušju. Ker so edini iz Slovenije in od tekmovalcev še marsikdo sploh ni bil v Sloveniji, so jih vsi pozdravljali in spraševali »Od kod? Zakaj? Kdo si je izmislil, da gremo...«

Prlekija-on.net, četrtek, 31. avgust 2023 ob 08:55
Wine angels v Parizu

Wine angels v Parizu

Reli ekipa Wine angels se nam je v sredo javila iz Pariza kamor so uspešno prispeli. Ker jim je ponoči kar hitro šlo, so se odločili in avto pustili na pariški obvoznici ter se z mestnim prometom odpravili v Pariz, kjer so si ogledali Eifflov stolp in se sprehodili po ulicah Pariza. Nato so se z podali vlakom nazaj do avta in naprej proti St..Quentinu.

Kot so nam sporočili, je srečanje in akreditacija potekala v sproščenem vzdušju. Ker so edini iz Slovenije in od tekmovalcev še marsikdo sploh ni bil v Sloveniji, so jih vsi pozdravljali in spraševali "Od kod? Zakaj? Kdo si je izmislil, da gremo..." Tudi organizator Ian Hardy jih je osebno pozdravil in čestital za voljo in pogum. So pa se že pogovarjali tudi o trasi, ki bi šla skozi naše kraje.

Danes zjutraj so se vsi dobili na trgu miru v St. Quentinu ob 8.00 uri, kjer so dobili v ovojnici dnevne naloge in potem so ob 8.30 štartali. Več sledi.

Odhod ekipe Wine angels iz Ključarovcev

Wine angels novim izzivom naproti, tokrat so se podali na Romanian Route Rally


Start ekipe Wine angels v St. Quentinu

Wine angels uspešno štartali, sledijo naloge prvega dne





Več v Družabno