Nesrečo povzročil 56-letni voznik tovornega vozila; umrli 55-letna voznica in 72-letni voznik ter sopotnica

Voznik je trčil v osebni avtomobil pred njim, ki se je ustavil v koloni vozil. Osebno vozilo je po trčenju potisnilo naprej v drugo osebno vozilo ustavljeno pred njim, obe vozili pa je nato potisnilo še v tovorno vozilo, ki je bilo ustavljeno pred njimi.

Prlekija-on.net, torek, 12. september 2023 ob 08:09

Ljubljanska obvoznica bo med priključkoma Ljubljana jug in Ljubljana Rudnik proti Kopru zaradi odstranjevanja posledic...

Objavil/a Promet.si dne Ponedeljek, 11. september 2023

Prometna nesreča

Kot smo že poročali, se je v ponedeljek, 11. septembra, ob 15.33 na avtocesti A1, med razcepoma Malence in Kozarje (pri izvozu Ljubljana-Jug ) v smeri proti Kozarjem zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom. Znanih je nekaj več informacij.

56-letni voznik tovornega vozila je vozil po desnem prometnem pasu južne ljubljanske obvoznice v smeri proti razcepu Kozarje in pred izvozom Ljubljana - Jug trčil v osebni avtomobil pred njim, ki se je ustavil v koloni vozil in v katerem je bila domnevno 55-letna voznica.

Osebno vozilo je po trčenju potisnilo naprej v drugo osebno vozilo ustavljeno pred njim, v katerem sta bila 72-letni voznik in 72-letna sopotnica, obe vozili pa je nato potisnilo še v tovorno vozilo, ki je bilo ustavljeno pred njimi.

V trčenju so zaradi posledic prometne nesreče na kraju umrli 55-letna voznica osebnega vozila in 72-letni voznik ter sopotnica v osebnem vozilu.

Vozila so zagorela

Trčilo več vozil, ki so nato zagorela. Tri osebe so umrle.





Več v Črna kronika