Neznanec ukradel denar in mesne izdelke iz stanovanjske hiše

Ormoški policisti so obravnavali tudi prometno nesrečo, kjer je voznik motornega vozila zaradi neprilagojene hitrosti trčil v prometni znak ter se hudo telesno poškodoval.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 2. oktober 2023 ob 08:07
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 29. septembra, ob 9.32 so bilo obveščeni o prometni nesreči II. kategorije v Ormožu. Udeleženi sta bili voznica osebnega avtomobila in kolesarka. Ormoški reševalci so kolesarko odpeljali v ptujsko bolnišnico. Voznici osebnega avtomobila je bil na kraju izdan plačilni nalog zaradi kršitev določb ZPrCP.

Ob 20.00 so na PP od oškodovanca sprejeli predlog za pregon kaznivega dejanja Grožnje. Sledi zbiranje obvestil ter kazenska ovadba na pristojno Okrožno državno tožilstvo.

V soboto, 30. septembra, ob 7.50 so bili obveščeni o tatvini denarja in mesnih izdelkov iz stanovanjske hiše. Evidentirano je bilo kaznivo dejanje Tatvine. Sledi zbiranje obvestil ter kazenska ovadba na pristojno Okrožno državno tožilstvo.

V nedeljo, 1. oktobra, ob 13.25 so na glavni cesti v Loperšicah obravnavali prometno nesrečo III. kategorije, v kateri je bil sam udeležen voznik motornega kolesa. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik motornega vozila zaradi neprilagojene hitrosti trčil v prometni znak ter se hudo telesno poškodoval.




Več v Črna kronika

Prometna nesreča, foto: PGD Ljutomer

V trčenju sta se poškodovali dve osebi

ponedeljek, 29. april 2024 ob 09:45
Policija

Vozniku zasegli moped

ponedeljek, 29. april 2024 ob 08:26