Voznik vozil pod vplivom alkohola in zapeljal s ceste

Ugotovljeno je bilo, da je voznik zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal izven vozišča, pri trčenju pa je utrpel telesne poškodbe.

Prlekija-on.net, petek, 20. oktober 2023 ob 07:16
Prometna nesreča

Prometna nesreča

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali tri prometne nesreče, štiri kazniva dejanja, tri kršitve javnega reda in miru, poškodbo vozila na parkirišču ter pet povoženj divjadi.

Včeraj, okrog 15. ure, so bili obveščeni o prometni nesreči v naselju Lucova. Ugotovljeno je bilo, da je voznik zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal izven vozišča, pri trčenju pa je utrpel telesne poškodbe. Ugotovljeno je bilo tudi, da je vozil pod vplivom alkohola.

Prometna nesreča

Vozilo končalo na strehi, ena oseba se je poškodovala


Na področju kriminalitete sta bili obravnavani dva kaznivi dejanji poškodovanja tuje stvari, tatvina denarja in tatvina artiklov v trgovini.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnih krajih, kršitelji pa so se ob intervencijah policistov pomirili.

V tem tednu poteka nacionalna akcija za večjo varnost pešcev. Pešce opozarjamo na upoštevanje cestnoprometnih pravil in uporabo prometnih površin namenjenih njihovi hoji, v času zmanjšanje vidlijivosti pa naj obvezno uporabljajo odsevna telesa za večjo vidnost ali svetilko, ki oddaja belo svetlobo. Vozniki naj bodo med vožnjo posebej previdni v območju prehodov za pešce, kot tudi na območjih, kjer se lahko pričakuje njihova prisotnost.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes predvsem na območju PP Murska Sobota.




Več v Črna kronika