V Ljutomeru obravnavali grožnjo

V prometni nesreči pa je kolesar zaradi neprilagojene hitrosti in vožnje pod vplivom alkohola trčil v robnik in se pri padcu hudo telesno poškodoval.

Prlekija-on.net, sreda, 22. november 2023 ob 07:31
Policija

Policija

V zadnjih 24 urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri prometne nesreče, štiri kazniva dejanja, dva primera povoženja divjadi, manjši požar in prijeli sedem tujcev pri nedovoljenem prečkanju meje.

V treh prometnih nesrečah je nastala zgolj materialna škoda, v prometni nesreči v Murski Soboti pa je kolesar zaradi neprilagojene hitrosti in vožnje pod vplivom alkohola trčil v robnik in se pri padcu hudo telesno poškodoval. Ta dva vzroka sta med najpogostejšimi, ko govorimo o hudih prometnih nesrečah. Torej prilagodite hitrost svojega vozila in ne vozite pod vplivom alkohola, tudi ko ste na kolesu.

Na področju kriminalitete so evidentirali kaznivo dejanje nasilja v družini v Radencih, zlorabo osebnih podatkov v Ropoči, tatvino goriva v Dolnjem Lakošu in kaznivo dejanje grožnje v Ljutomeru.

V večernem času je v Moravcih v Slovenskih goricah zagorel zabojnik za zbiranje odpadne plastike. Gasilci so požar pogasili in tako preprečili nastanek večje materialne škode.

V nočnem času pa so policisti na območju Lendave izsledili in prijeli sedem tujcev, ki so na nedovoljen način vstopili v našo državo. Tujci so zaprosili za mednarodno zaščito in bili odpeljani v enoto v nadaljnji postopek.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju policijske postaje Gornja Radgona.



Več v Črna kronika