Znanca sta se sprla in pri tem tudi stepla

Zoper eno osebo bo podana kazenska ovadba na pristojno tožilstvo, eni osebi pa je bil izdan plačilni nalog.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 4. december 2023 ob 20:38
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, minuli vikend obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V soboto, 2. decembra, ob 10.00 so policisti imeli v postopku državljana Afganistana in Irana, katera sta pred tem na nedovoljen način vstopila v državo. Po končanem postopku bosta vrnjena hrvaškim varnostnim organom.

Ob 17.59 so bili policisti obveščeni o tatvini registrske tablice iz parkiranega vozila. Opravljen je bil ogled kraja kaznivega dejanja in sprejet predlog za pregon kaznivega dejanja z umikom. Sledi kazenska ovadba v skrajšanem postopku na državno tožilstvo.

Ob 20.14 so posredovali pri kršitvi javnega reda in miru. Ugotovljeno je bilo, da sta se znanca sprla in pri tem tudi stepla, pri čemer je ena oseba zadobila lahke telesne poškodbe. Zoper eno osebo bo podana kazenska ovadba na pristojno tožilstvo, eni osebi pa je bil izdan plačilni nalog.

V nedeljo, 3. decembra, ob 11.47 so policisti bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije v mestu Ormož. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani voznik trčil v parkirano osebno vozilo. Napisan je uradni zaznamek.

Ob 15.15 so policisti imeli v postopku voznika osebnega avtomobila, kateri je vozil pod vplivom alkohola. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal 0,30 mg/l izdihanega zraka. Vozniku je bilo začasno odvezo vozniško dovoljenje, izdan mu je bil plačilni nalog ter nadaljnja vožnja prepovedana.



Več v Črna kronika