Romana Krajnčan v metropoli Prlekije s pištolo v roki

Komični muzikal Ljubim te - spremeni se!

JSKD OI Ljutomer, petek, 18. november 2011 ob 11:57
Ljubim te - spremeni se!

Ljubim te - spremeni se!

Tako je bil videti eden od številnih prizorov, ki smo ga v Domu kulture Ljutomer gledali v sredo, 16. novembra, in uživali v glasbeno-gledališki poslastici. Komični muzikal Ljubim te - spremeni se! nas ni pustil ravnodušne.

Ob odlični glasbeni spremljavi (Miran Juvan - klavir in Blaž Trček - saksofon, flavta, klarinet) so za enkratno glasbeno gledališko doživetje poskrbeli člani vrhunske pevsko-igralske zasedbe: Simona Vodopivec Franko, Romana Krajnčan, Danijel Malalan in Marjan Bunič. Na humorističen način so prikazali odnose in različne situacije med moškim in žensko. Nekatere situacije smo namreč v življenju preigrali tudi sami, druge so se zgodile našim najbližjim, a smo v njih prav tako sodelovali vsaj kot opazovalci in ocenjevalci. Igra je bila zelo zabavna, ker nas je opozarjala, da skušamo kar naprej spreminjati (in popravljati) druge, v resnici pa ljubimo njihovo drugačnost.

Za žlahtnost po predstavi je poskrbelo Vinogradništvo Ozmec iz Ilovec, s pokušino traminca in rumenega muškata.

Če se želite sproščeno nasmejati pred bližajočimi prazniki, vabljeni na ogled žlahtne komedije po izboru strokovne žirije na Dnevih komedije 2011, Ko sem bil mrtev (SNG Drama Ljubljana) v sredo, 14. decembra, ob 19.30 v Dom kulture Ljutomer.


Več v Kultura in izobraževanje