Janez Usenik ve, kaj je za slovensko vlado Prlekija

Nastop Janeza Usenika v restavraciji hotela Jeruzalem

Vedran Tomšić, sobota, 19. november 2011 ob 17:361
Janez Usenik

Janez Usenik

Na zadnjem letošnjem nastopu v sklopu stand up večerov Vstani gor Lotmerk, je nastopil Janez Usenik, ki je dodobra nasmejal številno publiko v restavraciji hotela Jeruzalem v Ljutomeru.

Janez je med drugim tudi dejal, "da je za slovensko vlado Prlekija kot žena za moškega, ko si deset let poročen. Ko kaj rabiš od nje, vsi vedo kje je, drugače pa te ne zanima". Temu lahko samo prikimamo.

Obiskovalci so tako uživali v večernem smehu ter ostali ponudbi hotela, po nastopu pa še ob glasbi orkestra.

Stand up večere skupaj organizirajo LTO Prlekija Ljutomer, Hotel Jeruzalem Ljutomer, Prlekija-on.net, Mediaart in Vinoreja Kaučič.

Vizionar ponedeljek, 21. november 2011 ob 00:05

... škoda, da tega ni slišal predsednik SD; da bi se podučil še o uspešnih reformah, ko je vse napisano sedaj le še za v smeti; pa, da bi izbrisali in imena socijalni, bolj bi pristajalo tlačani malega človeka. Za blaginjo in napredek države, pa so vlak vozili ravno v 180 stopinj narobe smeri. Mi nismo narod, ki tlači tujo zemljo z vojaškim čevljem.... in še in še ... je za dodati...

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno