Dvojna zmaga Millenniuma

Obe ekipi Žrk Millenniuma sta pometli z nasprotnicami

ŽRK MILLENNIUM, nedelja, 27. november 2011 ob 21:48
ŽRK Millennium

ŽRK Millennium

V nedeljo sta ekipi starejših deklic in članic Žrk Millenniuma v Radencih gostili rokometašice iz Nazarja. Starejše deklice so dosegle prvo zmago v letošnji sezoni in proti Nazarju slavile z 21 proti 20.

Članice, ki so prav tako gostile ekipo iz Nazarja, v tekmi 7. kroga 1. B državne rokometne lige ostajajo neporažene na domačem parketu. V prvem polčasu so se gostje iz Nazarja še uspevale upirati in držati rezultat, saj sta ekipi na odmor odšli z izidom 14 proti 12. V drugem polčasu pa so domačinke pokazale dobro igro v napadu in izjemno borbenost v obrambi ter tako strle odpor rokometašic iz Nazarja. Z rezultatom 28:22 so Millenniumovke dosegle 4. zmago v sezoni.

ŽRK MILLENNIUM : RK NAZARJE 28:22 (14:12)
Športna dvorana Radenci, 100 gledalcev

ŽRK MILLENNIUM: Rajh Barbara (9 zadetkov), Petrovič Tjaša in Šijanec Martina (obe po 4), Kreft Danijela in Karnet Karla (obe po 3), Kolbl Tina (2), Čeh Tina, Pihlar Laura, Varga Mateja (vse po 1), Kaučič Barbara, Kolosovski Sara, Gregorec Tea, Kurbus Sabina, vratarki Neubauer Andreja in Rajh Lara
Trener: Žinkovič Boštjan
Sedemmetrovke: 5 (3)
Izključitve: 10 minut

RK NAZARJE - strelke: Melavc Sandra (11 zadetkov), Lamper Snežana in Kramer Š. Špela (obe po 3), Melavc Niki in Bitenc Mojca (obe po 2), Danojevič Sanja (1)
Trener: Dobnik Branko
Sedemmetrovke: 7(5)
Izključitve: 4 minute


Več v Šport