Kršiteljica pod vplivom alkohola nadlegovala goste lokala

Ob prihodu policistov na kraj se ni pomirila in nadaljevala s kršitvijo, zato je bilo zoper njo odrejeno pridržanje do streznitve v policijskih prostorih.

Prlekija-on.net, sobota, 24. februar 2024 ob 09:04
Zoper njo je bilo odrejeno pridržanje do streznitve

Zoper njo je bilo odrejeno pridržanje do streznitve

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes prejel 216 klicev, od tega 111 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije.

Okoli 20. ure so mariborski policisti ukrepali v lokalu na območju mesta Maribor, kjer je kršiteljica pod vplivom alkohola nadlegovala goste lokala, se ob prihodu policistov na kraj ni pomirila in nadaljevala s kršitvijo, zato je bilo zoper njo odrejeno pridržanje do streznitve v policijskih prostorih.

Zaradi navedene kršitve ji je bil izdan plačilni nalog po določba ZJRM-1.

Najprej se je stepel v lokalu, nato pa še pred lokalom

Ponoči, okoli 1. ure zjutraj pa so bili policisti PP Slovenska Bistrica napoteni na intervencijo v lokal na območju Sl. Bistrice. Na kraju so policisti obravnavali kršitelja, ki se je najprej stepel z gostom v lokalu, zaradi česar so ga varnostniki pospremili iz lokala. Pretep v lokalu pa mu očitno še ni bil dovolj, saj se je pred lokalom stepel še z drugim gostom.

Policisti so mu ukazali, da preneha s kršitvijo, vendar ukaza ni upošteval, zato je bilo zoper njega odrejeno pridržanje do streznitve po določbah ZP-1, ki pa je bilo prekinjeno, ker je bil kršitelj v pretepu lahko telesno poškodovan, zaradi česar je bil odpeljan v UKC Maribor na oskrbo poškodb.

Po vseh zbranih obvestilih bodo policisti zoper vse tri kršitelje ustrezno ukrepali.

Na območju Ormoža prijeli tujce

Včeraj, okoli 21. ure so policisti PP Ormož v Loperšicah prijeli 5 državljanov Afganistana, ki so nezakonito prestopili notranjo mejo EU. vseh pet migrantov je v postopku zaprosilo za mednarodno zaščito in so bili nameščeni v azilni dom, kjer bodo počakali do zaključka postopka.




Več v Črna kronika