Občan večkrat zlorabil komunikacijo v sili, tako da je brez vzroka klical na številko 113

Kljub opozorilom je s kršitvijo nadaljeval, zato bo zoper njega podan predlog pristojnemu prekrškovnemu organu.

Prlekija-on.net, sreda, 27. marec 2024 ob 07:29
Policija

Policija

V zadnjih 24 urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali eno prometno nesrečo z gmotno škodo, pet kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru, dve poškodbi vozil na parkirišču, tri primere povoženja divjadi, zlorabo komunikacije v sili in zasegli dve vozili.

Na področju kriminalitete so obravnavali poškodovanje tuje stvari v Gornji Radgoni, zatajitev v Murski Soboti, goljufijo v Murskih Črncih in prijavo kaznivega dejanja nasilja v družini ter ropa v Srednji Bistrici.

Javni red in mir je bil obakrat kršen na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Občan iz Beltincev je večkrat zlorabil komunikacijo v sili, tako da je brez vzroka klical na številko 113. Kljub opozorilom je s kršitvijo nadaljeval, zato bo zoper njega podan predlog pristojnemu prekrškovnemu organu. Če potrebujete pomoč, pokličite na interventno številko policije 113 in pomagali vam bodo. Zloraba komunikacije v sili pa je prepovedana.

Policisti so v Sovjaku in Gederovcih pri kontroli prometa ugotovili, da voznika ne posedujeta veljavnega vozniškega dovoljenja, zato sta jima bili vozili zaseženi.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes izvajali na območju policijske postaje Ljutomer.



Več v Črna kronika